Weer naar Nepal!
Door: Monique
31 Januari 2013 | Nederland, Valkenburg
De eerste week zullen we samen met het HRDC op een mobile camp vertrekken naar het uiterste westen van Nepal. Hier zullen we van dichtbij meemaken waarom een nieuw project nodig is om de kinderen met een lichamelijk waarvoor tot op heden nog geen hulp mogelijk is, te bereiken. De directeur van het HRDC, Krishna Bhattarai, noemde het terecht: “Reaching the unreached!”
De tweede week staan bezoeken aan al onze projecten en sponsorkinderen op het programma!
Zoals altijd zal ik proberen u regelmatig op de hoogte te houden van de gebeurtenissen.
De eerste week zal dat moeilijk zijn omdat ik niet weet of en wanneer we beschikking hebben over internet.
Mocht er een kaartje, briefje mee moeten naar Nepal, dan kunt u dit opsturen naar het vertrouwde adres.
Een warm ‘namaste’ vanuit een koud en kil Valkenburg!
31 Januari 2013 - 18:05
Dick Beumer:
Namaste Monique,
Ik wens jullie een goede reis en veel succes bij jullie projecten.
03 Februari 2013 - 19:33
Wil De Win:
Veel succes toegewenst op deze nieuwe missie. Wil. -
04 Februari 2013 - 10:45
Nicole Geers:
Dag Monique,
Nog enkele daagjes en dan is het weer zover....terug in Nepal. We wensen jullie een prachtige tijd toe en zijn heel nieuw benieuwd naar wat het mobile camp in het verre westen van Nepal aan nieuwe inzichten en mogelijkheden zal opleveren. En natuurlijk wordt het weer een geweldig weerzien met directie, leerkrachten en kinderen wanneer jullie de projecten gaan bezoeken....een geschenk om voor altijd te koesteren.
Lieve groeten ...Walter en Nicole -
05 Februari 2013 - 11:07
Finy KAMPS:
Lieve Monique,
Wij wensen jullie een goede reis, even voor slapen in het vliegtuig
, want eenmaal in Nepal krijgen jullie daar niet veel tijd voor.
Het weerzien met al jullie dierbaren daar zal jullie wel veel energie geven (maar ook kosten!!)
Veel succes
Lieve groeten Huub en Finy -
10 Februari 2013 - 20:34
Gaby:
Hallo Lieve nicht,
Ik wens jou van harte proficiat met jouw verjaardag in Nepal. Ik hoop dat jouw reis voorspoedig verloopt en dat je bereikt wat je graag wilt bereiken.
Tot ziens in Valkenburg. Dikke kus, Gaby